U-19 ligi C grubunda mücadele eden Değirmenayvalısporumuz ilk kez katıldığı ligde ikinciliği elde etti.
 
İlk haftalarda aldığı kötü sonuçlarla 4. sıraya kadar gerileyen D.Ayvalısporumuz son hafta aldığı galibiyetle 2. sırayı kaptı. Ligin ilk yarısında yenildiği Emirdağspor’u 3-1’lik net bir skorla geçen D.Ayvalısporumuz, Dazkırıspor’un 3 puanının silinmesiyle amacına ulaştı. Geçtiğimiz haftalarda grup lideri Sandıklıspor’la 1-1 berabere kalarak adından söz ettiren sarı siyahlı ekibimiz, Dazkırı ile arasındaki puan farkını kapatmıştı.
D.Ayvalısporumuz Teknik Direktörü Rıza Şimşek gruptaki sıralarının istedikleri ölçüde olduğunu kaydederek, 2. olmayı hak ettiklerini ifade etti. Oyuncularını kutlayan Şimşek, hedeflerinin A takımda da başarılı bir sezon geçirmesini sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.


Kulüp Başkanımız Akif Çivi de liderlerle yarıştıklarını söyleyerek, son maça kadar direndiklerini dile getirdi. İlk sezonlarında iyi maçlar çıkarttıklarını kaydeden Çivi şunları kaydetti: “İlk sezonumuzda önemli başarılara imza attık. A takımda da başarılarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Alt yapıdan önemli takviyeler yapacağımız takımımızda kadromuzu güçlü tutmaya özen göstereceğiz. Son maçımızda da gollerimizi kaydettik. Gol silahlarımız Ali ve İbrahimle sonuca gittik. Talihsiz bir kırmızı kart gördük. Buna rağmen tüm oyuncularımızı kutluyorum”

LİDERLER KARŞILAŞACAK
A grubunda İscehisarspor’un, B grubunda da Sahipataspor’un ikinciliği paylaştığı ligde play-off maçları da önümüzdeki günlerde oynanacak. Grup liderleri olan Köy Hizmetlerispor, Susuz Belediyespor ve Sandıklıspor tek devreli lig usulüyle kozlarını paylaşacak. 

Categories: