1.Amatör Küme’nin alt sıralarından kurtulmaya çalışan Değirmenayvalısporumuz Beyyazı Belediye'ye 2-1 yenildi.






Değirmenayvalıspor’umuza karşı oynayan Beyyazı maça iyi başladı. Henüz maçın 5. dakikasında Erkam’la öne geçen Beyyazı Belediye ilk yarıyı önde tamamladı.



İkinci yarıda beraberlik için yüklenen Değirmenayvalı ekibimiz 53. dakikada Kaptan Halil’le aradığı golü buldu: 1-1. Bu dakikadan sonra galibiyet için atak yapan Beyyazı, yine Erkam’ın golüyle öne geçti. Bu gol maçın skorunu belirledi: 2-1.
  
Rakibimizin gollerine engel olamadık
Değirmenayvalıspor Teknik Direktörü Rıza Şimşek takımının geçtiğimiz haftaya oranla iyi oynadığını söyleyerek, “Beyyazı maçında iyi işler yaptık. Halil’le golü de bulduk. Fakat rakibimizin gollerine engel olamadık.”dedi.



D.Ayvalı’da Ozan sahada yoktu
Değirmenayvalıspor’da forvet oynayan Ozan, sahada 90 dakika kalmasına rağmen toplara hakim olamadı. Bir gol kaçıran Ozan, taraftarların da beğenisini kazanamadı. Taraftarlar, oynadığı iki maçta toplara hakimiyetinin olmadığı görülen Ozan’ın kendisine gelmesini istiyor. Orta sahada iyi işler yapan Ali ise herkesin beğenisini kazandı. Golünü kaydeden Kaptan Halil de takımının kurtarıcısı oldu.



Categories: