1.Amatör Ligde mücadele eden Değirmenayvalısporumuz ilk maçında hüsrana uğradı.



Geçtiğimiz haftayı bay geçen D.Ayvalıspor bu hafta Salar Belediyespor karşısında ter döktü. Müsabakaya iyi başlayan D.Ayvalısporumuz Ali’nin yağından bulduğu golle kendi sahasında 1-0 öne geçti.


İlk yarı skoru: 1-5
Bu golden hemen sonra Salar Belediyespor’un beraberlik golü geldi. Beraberlik golünün ardından yüklenen Salar Belediye tartışmalı bir pozisyonda golü buldu ve 1-2 öne geçti. D.Ayvalısporumuzda kaleci Ömer’in sakatlandığı pozisyon sonrasında Salar Belediyespor’un atakları devam etti. 3. 4.  ve 5. golü bulan Salar ekibi ilk yarıyı 1-5 önde kapattı.




Salar, penaltıyı auta attı
İkinci yarının hemen başında gol düellosuna devam eden Salar Belediye, bulduğu gollerle durumu 1-7’ye kadar getirdi. Bir gol ümidiyle yüklenen D.Ayvalı ekibimiz, Büyük Ali’nin ayağından ikinci golü buldu. Bu golün ardından atak geliştiren Salar Belediye atağında Ali’nin ceza sahası için faulünü tespit eden maçın hakemi Salar Belediye lehine penaltı düdüğünü çaldı. Topun başına geçen Salar Belediyesporlu futbolcu centilmenlik örneği göstererek topu auta attı.


Duymuş iki penaltı verdi
Sık sık duraklayan maçta Salar Belediye gol için yüklendiği sırada D.Ayvalısporumuz kalecisi Ömer’i geçen ve kaleye giden topa Ahmet elini vurdu. Top ağlarla buluştu ancak hakem Ayhan Duymuş, penaltı kararı verdi. Ahmet’e kırmızı kart gösteren Hakem Duymuş’a itirazlar sonucu değiştirmedi. Penaltıyı kullanan Salar Belediyespor maç sonucunu ilan etti: 2-8. Bu sonuçla Değirmenayvalıspor ilk maçında hüsrana uğrarken Salar Belediye de ilk galibiyetini aldı.


Categories: