Değirmenayvalıspor U-19 takımı Sinanpaşa’yı 9-1’lik farklı bir skorla mağlup etti.

Maçta iyi bir performans sergileyen D.Ayvalıspor gençleri ilk yarıda 6-1’lik üstünlüğü yakaladı. İkinci yarıda da fırtına gibi esen D.Ayvalı temsilcisi rakibi karşısında farka gitti.

İbrahim Çelik’in 4 gol attığı Değirmenayvalıspor’da 3 golü de Hidayet kaydetti. Birer gol kaydeden Ahmet, Ali ve İbrahim Şahin de gol orucunu bozdu. Değirmenayvalıspor bu sonuçla rakiplerinin üstünde yer alırken lider Dazkırı Belediyesporla 6’ya indirdi.
Maçta en skorer oyuncu İbrahim Çelik olurken, Değirmenayvalıspor bir maç eksiğiyle 3. sıraya yükseldi. Öte yandan geçtiğimiz hafta Emirdağspor’la oynanacak karşılaşma hava muhalefeti nedeniyle iptal edilmişti. C grubunda oynanan diğer maçta ise Emirdağspor Tatarlı karşısında hükmen galip sayıldı.







Hepsini yürekten kutluyorum
D.Ayvalıspor Teknik Direktörü Rıza Şimşek, galibiyetle ilgili olarak şunları söyledi: “Geçtiğimiz hafta bilindiği üzere Emirdağspor maçı ertelendi. Daha önceki haftalarda da rakiplerimiz karşısında iyi maçlar çıkaramamıştık. Ama bu maçta oyuncularımın kendilerine güveni tamdı. Hepsini yürekten kutluyorum. Bu şekilde ligde maçlarımızı sürdürmek istiyoruz”


Marka olacağımıza inanıyorum
Kulüp Başkanı Akif Çivi de ilçe takımlarıyla yarıştıklarını ifade ederek, “Sinanpaşa ile ilk maçımızda da karşılaştık ve 5-0’lkbir galibiyet aldık. Takımımız köklü bir kulüp. İlçe takımlarını da yenmeye başladık. Ligde büyük-küçük takım yok. Liderlerle yarışacağız belki ikinci sırada yer alırız. Ancak iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Değirmenayvalıspor olarak marka olacağımıza inanıyorum. Maç soğuk bir havada oynandı. Futbolcularımıza gerekli taktikleri verdik. Vücutlarının direncini nasıl koruyacaklarını anlattık. Hocamız da gerekli teknikleri aktardı. Oyuncularımızın hepsine teşekkür ediyorum”



C Grubu

Takımlar
O
   G
   B
   M

AG : YG
   Av

   Pu
1
DAZKIRI BELEDİYE SPOR



5
5
0
0

26
:
9
17

15
2
SANDIKLI SPOR



5
4
0
1

17
:
4
13

12
3
DEĞİRMEN AYVALI SPOR



5
3
0
2

17
:
12
5

9
4
EMİRDAĞ SPOR



5
2
0
3

11
:
17
-6

6
5
SİNANPAŞA BELEDİYE SPOR



6
2
0
4

14
:
25
-11

6
6
TATARLI SPOR



6
0
0
6

0
:
18
-18

0

               

Categories: