Değirmen Ayvalıspor u-19 takımımız lider Sandıklıspor’a kafa tuttu. 1-1’lik maç sonunda D.Ayvalısporumuz kaçırdığı puanlara yandı.

Geçtiğimiz haftalarda aldığı iyi sonuçlarla adından söz ettiren D.Ayvalısporumuz, Sandıklıspor karşısında oynadığı futbol ile göz kamaştırdı.maça iyi başlayan ev sahibi ekip Değirmen Ayvalısporumuz maçın ilk yarısında lider Sandıklıspor defansına zor anlar yaşattı. Ayağa paslarla ve uzun paslarla rakibine adeta istediği oyunu oynatan Değirmen Ayvalısporumuz ilk yarıda kaptanı İbrahim ile durumu 1-0’a getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı Değirmen Ayvalısporumuz soyunma odasına 1-0 önde girdi.





SANDIKLI BERABERLİĞİ YAKALADI

İkinci yarıda lider Sandıklıspor daha istekliydi, Değirmen Ayvalısporumuz karşısında fizik üstünlüğünü sahaya yansıtmaya başladı. Üst üste ataklarla golü bulup bir an önce öne geçmek isteyen kırmızı beyazlı ekibe Değirmen Ayvalısporumuz defansı izin vermedi. Müsabakanın son dakikalarına doğru Değirmen Ayvalısporumuz defansının bir anlık hastasında defansın arkasına atılan topta Sandıklıspor’dan Atakan takımı adına golünü kaydederek beraberliği yakaladı. Bu golden sonra beraberliği yakalayan Sandıklıspor, bir puanı kurtararak U-19 ligi C grubunda liderliğini sürdürdü.

HAKEM TEPKİ ALDI

Müsabakanın sonunda Hakem Ömer Yasir Özdemir’e tepkilerini dile getiren Değirmenayvalısporlu futbolcular, itirazlarda bulundu. Hakemin ve yan hakemler Ahmet Kaya ile Beytullah Ersoy’un verdiği kararları beğenmediklerini söyleyen futbolcular itirazlarını sürdürünce hakem Özdemir, kırmızı kartını gösterdi. Hidayet ve Ahmet’e kırmızı kart gösteren Özdemir, diğer oyuncular ve teknik heyetten de tepki aldı. 

MAÇTA 3 KIRMIZI KART ÇIKTI

Maçı izlediğini bildiren Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, futbolcuların hakeme küfür eylemi nedeniyle kırmızı kart gördüklerini ifade etti. Öte yandan D.Ayvalısporumuz teknik heyeti mata 3 kırmızı kartın da futbolcularına gösterildiğini belirterek, Mehmet’in ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğünü söylediler.


















Categories: