U-19 liginde mücadele eden Degirmenayvalısporumuz lider Dazkırı sporu 2-0 yenmeyi başardı.

Üçüncü sırada yer alan D.Ayvalısporumuz gençleri lider Dazkırıspor ile karşılaştı. Karşılaşmaya iyi başlayan D.Ayvalı ekibimiz Dazkırıspor karşısında üst üste ataklar geliştirdi. Dakika 15’te ilk golü İsmail’in şutuyla  bulan sarı siyahlar bu golden sonra skor avantajını yakalayarak ataklarına devam ettiler.
İkinci golü Kaptan İbrahim ile bulan sarı siyahlı ekibimiz lider karşısında 2-0 öne geçti. İlk yarıyı bu skorla tamamlayan D.Ayvalısporumuz ikinci yarıda da ataklarına devam etti. Dazkırıspor’un farkı azaltma çabaları ise sonuç vermedi. Müsabakada başka gol olmadı ve bu sonuçla Değirmenayvalısporumuz lideri devirerek yoluna devam etti. Öte yandan D.Ayvalısporumuz ikinci yarıda bulduğu sayısız gol fırsatından yararlanmadı.





2. SIRAYI KİMSEYE KAPTIRMAYACAĞIZ
Lideri yendikleri için mutlu olduklarını kaydeden D.Ayvalısporumuz Teknik Direktörü Rıza Şimşek “Genç takımımız liderle yarıştı ve kazandık. Lider Dazkırıspor ile ilk karşılaşmada deplasmanda mağlup olduk. Bu maçta rövanşı aldık. Daha önceki maçlarımızda deplasmanlarda mağlubiyetler yaşadık. Ancak kalan maçlarımızı kazanarak hak ettiğimiz yere geleceğiz. Lider olmasak bile 2. sırayı kimseye kaptırmayacağız. Oyuncularımı ben bir kez daha tebrik ediyorum”

LİDER SANDIKLISPORLA KARŞILAŞACAĞIZ
12 puana yükseldiklerini ifade eden D.Ayvalısporumuz Kulüp Başkanı Akif Çivi de liderle karşı karşıya geldiklerini ve yenmeyi başardıklarını söyledi. Çivi açıklamasında, “Oyuncularımızı gönülden tebrik ediyorum. Bize tam ihtiyacımız olduğu anda bir galibiyet yaşattılar. Soğuk havaya rağmen iyi bir performans ortaya koyan gençlerimiz lideri devirmeyi başardı. Gelecek hafta yeni lider Sandıklısporla karşılaşacağız. Sandıklı’yı da evimizde mağlup etmek istiyoruz. Deplasmanda mağlup olmuştuk ancak futbolcularıma bu maçta güveniyorum. Alt yapıya da bu sayede önem verdiğimizi gösteriyoruz. A takımımıza genç takımdan futbolcu yetiştiriyoruz. Amacımız Değirmenayvalıspor’umuzun adını zirveye çıkarmak. Alt yapıya önem vermeyen takımları görüyoruz. Bu yüzden alt yapımızı güçlendireceğiz” ifadelerinde bulundu.

Categories: